De voordelen van een rolgordijn

Wat maakt het dat jij zou kiezen voor rolgordijnen

Om er achter te komen waarom je als je overweegt nieuwe raambekleding te kopen, voor rolgordijnen zou kiezen, is het waardevol om eerst eens de voordelen op een rijtje te zetten.  Hiervoor gaan we te rade bij rolgordijn.com, een fabrikant uit Weert.

Rolgordijnen zijn van verduisterend tot transparant - bron raamdecoratieshop.nl
Rolgordijn.com produceert al sinds 1983 rolgordijnen op maat in diverse soorten, kleuren en patronen. Deze worden volledig geproduceerd naar de wensen van de consument. Er wordt nog altijd het meest gekozen voor een rolgordijn. Het is goedkoop, erg functioneel, praktisch en gemakkelijk in het gebruik. Je het bij deze webwinkel heel veel keuze. De kwaliteit is hoog en de prijs is verrassend laag.

Jou identiteit in een rolgordijn
Rolgordijnen zijn goede isolators. Ze houden in de winter de warmte binnen en verdienen zich hierdoor op termijn zelf terug. Ook kun je je privacy perfect waarborgen of de zon buiten houden in de zomer. Je kan het gordijn tot elke gewenste hoogte op of afrollen zodat je ook nog eens regelt hoeveel licht er door het raam binnen komt. Je hebt dus controle over al de bovengenoemde zaken en daar wordt je blij van. De website heeft transparante, semitransparante, screen, verduisterende en gedessineerde rolgordijnen. Je vindt er altijd wel jouw kleur of dessin. Én alles wordt tot op de millimeter op maat in eigen land geproduceerd. Zo stimuleer je de binnenlandse economie.
Warm in de winter en koel in de zomer!
Omdat het weer erg wispelturig is weet je vooraf nooit hoe warm of koud het op een dag wordt. Met de gordijnen van raamdecoratieshop.nl zorg je voor stabiele temperaturen binnen en voel je goed op elk moment, of dit in de zomer of in de winter is. Over de besparing heb ik je al verteld. Maar er is meer. Denk ook eens aan de akoestiek in huis. Geluid dat weerkaatst tegen glas zingt rond. Door textiel wordt dit gedempt en dat klinkt niet alleen beter, je voelt je ook beter. Je huis straalt méér rust uit.
Wat maakt je kiezen voor een rolgordijn?
Rolgordijnen hebben goede eigenschappen. Deze hebben door de jaren het succes bepaald. Denk hierbij om het eenvoudige uiterlijk, het strak hangen, het mooie patroon, of juist de goede zonwering. Je kan een rolgordijn ook voorzien van een moderne rand afwerking zoals een geborstelde onderlat. Dat maakt het plots erg modern. Je reingt ze eenvoudig met een stofzuiger voorzien van een zachte borstel. Ben je naar jaren woonplezier toe aan een ander kleurtje, dan kun je ook allen het losse doek kopen. Dat bespaart op je aankoop en je kan weer lekker lang vooruit. Je kiest dus voor een rolgordijn vanwege:
– Goede kwaliteit eigenschappen;
– Sfeer in huis;
– het groot aantal soorten en kleuren;
– de goede privacy waarborg;
– de akoestiek;
– de isolatie;
– het gemak om de zon buiten te houden;
– het eenvoudige onderhoud;
– het strakke uiterlijk en de lage prijs.

Stof bestaande rolgordijnen vervangen

Heb je al rolgordijnen en wil je eens een ander stofje op je systeem, dan is dat sinds november 2018 ook mogelijk. Je kunt bij rolgordijn.com ook het stof los bestellen. Je bent dan milieubewust bezig én je pakt flink wat voordeel mee.