Een duo rolgordijn op mijn domotica systeem aansluiten

Ik heb een domotica systeem. Nu het duo rolgordijn nog.

Herken jij dat ook.  In je nieuwe woning heb je kosten nog moeite gespaard om een domotica systeem in te bouwen.  Denk hierbij een beetje verder dan de verlichting, want die is het eenvoudigst te koppelen aan het systeem.  Zodat je gaat denken aan geen garage deur of aan raamdecoratie en rolluiken, dan wordt het al een stuk gecompliceerder.

Mijn ramen voorzien van duo rolgordijnen.

Bij onze kennissen zagen we ze voor het eerst;  duo rolgordijnen. We wisten eerst niet wat het was maar na deze eens goed van dichtbij bekeken te hebben waren we er erg van gecharmeerd.  Onze kennis had ze gekocht bij duorolgordijn.eu  , een website die enkel duo rolgordijnen verkoopt. Naast een overweldigende keuze vonden we hier ook motoren welke aansluiten bij ons Homewizzard domotica systeem. Deze weren op een oplaadbare batterij of gewoon op het lichtnet. Ideaal dus als je geen kabels hebt getrokken om de motoren te voeden.  We kregen de gordijnen geleverd en de motors waren al vóór ingesteld.  Er kon nog een tussenstand ingesteld worden en nu gaan ze ‘s-morgens automatisch open en tegen de avond weer tegelijk dicht. Ook merken we dat we nogal wat energie aan het besparen zijn.  Wat een uitkomst en gemak.